Beköszöntött a melltartók forradalma!
A Sloggi márka nők ezrei számára hozza el a Zero Feel érzést!

Fotó: Debreczeni Zita

Minden nő tudja, milyen az, amikor szorít, kényelmetlen és nyomot hagy a melltartója és sajnos ezek a hibák sokszor csak hordásnál derülnek ki. Ez ellen indított kampányt a Sloggi márka és megalkotta a Zero Feel, mely varrás nélküli széleivel, szuper puha mikroszálas anyagával és könnyű szivacspárnáival végre felszabadítja a nőket a kényelmetlen melltartók szorításából.

 

A Zero Feel melltartókat elsőként a sloggi nagykövetei - Kiss Ramóna, Pintér Ada, Iszak Eszti, Szabó Hédi és Bolla Viki – próbálhatták ki egy exkluzív fotózás keretein belül Debreczeni Zita stúdiójában. A lányok megmutatták, hogy milyen nyomot hagynak a kényelmetlen melltartók a testen, majd ki-ki saját stílusa szerint mutatta be, hogy a Zero Feel melltartó alkattól, mérettől és stílustól függetlenül, mely minden helyzetben szuper megoldást nyújt viselője számára. Különlegessége abból áll, hogy a melltartó 40-tűs kötött anyagból készül, mely puha és kényelmes, 360 fokban rugalmas és varrás nélküli ponthegesztésnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosít. Ki ne szeretné magát felszabadítva érezni?

 

Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1613765314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása