dm – Sportness termékcsaláddal a megfelelő fejlődésért!

dm_sportness_1.pngMivel aktívan sportolok, így az edzéseim kiegészítése gyanánt szeretek használni olyan termékeket, melyek támogatják a fejlődésem. A dm saját márkás Sportness termékcsaládja komplex feltöltődést nyújt, hiszen a termékek között számos olyan készítmény található (fehérjepor, fehérjeszelet, izotóniás ital, fehérje ital), mely minden olyan ember számára szükséges, aki változtatni szeretne a testösszetételén, legyen a cél izomtömeg növelés vagy diéta.

Sportness izotóniás italpor citrom ízben (750 g)

Az aerob és anaerob sporttevékenységek utána a szervezet ásványianyag készlete és energiaszintje lemerül, melyek pótlása elengedhetetlen a további teljesítmény fokozáshoz.  Az izotóniás italok segítenek a test folyadék és ásványianyag (magnéziummal, C-vitamin) készletének a feltöltésében, a magas szénhidráttartalom pedig elősegíti a szervezet és a vércukorszint optimalizálást. A citrom ízesítésű italpor elkészítése igen egyszerű, csak vizet kell hozzá adni és máris fogyasztható!

Sportness fehérjeszelet

A fehérjeszeleteket remek termékeknek tartom, hiszen egy-egy edzés után – mikor nincs kéznél fehérjeturmix és shaker - gyorsan elfogyasztható, támogatva a fehérjeszint feltöltését. A könnyű karamellréteggel, ropogós földimogyoró darabkákkal és tejcsokoládéval készült szelet 32%-os fehérjetartalommal bír, hozzájárulva az izmok növekedéséhez. A csökkentett szénhidráttartalmú készítmény cukormentes, édesítőszerrel készült, remek kiegészítője lehet a fehérjedús táplálkozásnak.

Sportness vaníliás fehérje ital (330 ml)

A vaníliás, zsírszegény ital magas fehérjetartalmával járul hozzá a természetes izomtömeg növeléshez. Főként sporttevékenység után ajánlott a fogyasztása, elősegítve a súlyzós edzés okozta mikrorepedések visszatöltését az izmokban. A fehérjedús táplálkozás fontossága elengedhetetlen, hiszen mind az izomtömeg növelésben, mind pedig a diétás időszakban érdemes odafigyelni a megnövekedett fehérjebevitelre a tónusosság érdekében.

 

A Sportness termékek a dm online shopban is megtalálhatók, így azon sportkedvelők is könnyen hozzájuthatnak, akik közelében nem található DM üzlet!

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyokMy Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr9314765596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása