Ázsiai csirkemell zöldségekkel és tésztával

unnamed_1_1.jpg

Az ázsiai konyha kedvelői számára hoztam egy fantasztikus receptet, ami igen egyszerűen elkészíthető és csupán kis előkészületet igényel. Pár alapanyag szükséges csak hozzá, többek között zöldségek, hús, szójaszósz, fokhagyma és wok fűszerkeverék. 

 

Hozzávalók:

  • Fél kiló csirkemell
  • Wok fűszerkeverék
  • Szójaszósz
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • Grillzöldség wokhoz (LIDL)
  • rizstészta

 

Elkészítés

A főzés előtti nap előkészítem a fél kiló csirkemellet, hiszen minél többet áll a pácban, annál intenzívebb lesz az íze. A pác az alábbi alapanyagokat tartalmazza: szójaszósz, wok fűszerkeverék, fokhagyma, ehhez adjuk hozzá a felkockázott csirkemellet, majd betesszük egy napra a hűtőbe. Másnap kevés olajon megpirítjuk, közben kifőzzük a rizstésztát. Ha a csirkemell megpirult, hozzáadjuk a grillzöldség keveréket, aztán összeforgatjuk a leszűrt tésztával és már tálalhatjuk is!

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyok: My Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

pasztor_edina.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1414398800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása