5 magyar tervező cipő kollekciója, amely garantáltan nem jön szembe veled az utcán!

thank_you.jpg

Egy igazi divatkedvelő számára öröm látni, hogy a hazai divat iránti érdeklődés évről évre fokozódik, hiszen egyre több magyar designer terméket látni az utcákon. A ruhák, ékszerek és táskákon kívül a hazai cipőgyártás is fellendülőben van, melyhez az alábbi pár tervező jelentőségteljesen hozzájárul termékeivel. Ha olyan cipőt keresel, ami nem jön veled szembe, akkor mindenképp a soron következő designerek termékeiből válassz!

Mandragora design

Könnyed, nőies fazonok, színes anyagok, különleges minták jellemzik a Mandragora design cipőit. A márka már tavasszal belopta magát a szívembe a különleges balerina cipőivel, viszont a hidegebb időre készült darabok is nagyon egyediek!

 

DYAN

Polgár Diána cipőivel egy sajtóeseményen találkoztam, ahol egy magyar divatbloggerrel közös kollaborációban mutatta be kapszulakollekcióját. Már akkor megfogott a letisztult formavilág, az őszi csizmái láttán pedig egyenesen eláll a szavam!

TE Shoes

Egyedi cipők egyedi lányoknak - így mutatja be a márkáját a TE Shoes megálmodója, Tóth Eszter. A brand kínálata igen széles és főleg szembetűnő darabokból áll. Nagy kedvenceim a metál árnyalatú csizmák illetve a lakk anyagból készült cipők.

NES

A mai világban egyre fontosabb a környezetvédelem, így nem csoda, ha már a divatba is begyűrűzött ez a hullám. Szilágyi Andrea csizmái által szó szerint csökkenthető a biológiai lábnyomunk, hiszen a cipőtalpak komposztálhatóak, felső részük pedig lebomló anyagból készül. Mi ez, ha nem tudatosság?

Illés Kati

Kétségtelen, hogy a magyar cipőtervezői paletta egyik legszínesebb és legizgalmasabb tervezője Illés Kati, akinek egyedi darabjai biztosan nem köszönnek vissza az utcán. Bátran használja a színeket és a formákat, izgalmas kreációkat alkotva, életre szóló értékeket képviselve.

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyok: My Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

pasztor_edina.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr614381238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása