4 Tipp, hogy megőrizd a nyári bikinialakot télen is!

people-2573216_1280.jpg

Az év vége közeledtével egyre csökkent az emberek motivációja, a borús és hideg időjárással pedig beköszönt a lustaság korszaka, pedig pont ilyenkor lenne egy kis lendületre szükség. A nyári bikinialakot könnyebb megtartani, mint újraépíteni, ezáltal nyugodtan lemondhatunk a nyár előtti villámdiétákról és csodakapszulákról. Íme 4 tipp, amire ha odafigyelünk, nagy lépést teszünk a karcsúságunk megőrzése érdekében!

 

1. Egészséges táplálkozás télen is!

Biztos sok ember számára ismerős az a mondás, hogy a bikinialak a konyhában készül, ez pedig a téli időszakban fokozottan igaz. Sokan a hideg időjárás beköszöntével könnyebben elcsábulnak a hizlaló, nehéz ételek iránt, viszont fontos tudatosítani magunkban, attól, hogy vastagabb ruhákba bújunk - ami ápol és eltakar - még oda kell figyelni a táplálkozásunkra. Nem baj, ha egy-egy szénhidrát-dús vagy éppen zsíros fogás kerül az asztalunkra, de azért 90%-ban figyeljünk oda az étkezéseinkre!! Az is egy megoldás lehet, ha a hagyományos ételeket átalakítjuk és a kevésbé egészséges hozzávalókat lecseréljük, így alakbarát változatot kaphatunk!

2. Heti 3-4 alkalom mozgással töltött idő!

A sport alapvetően fontosnak kell, hogy legyen mindenki életében, hiszen egy sportoló ember jobban bírja a napi munkavégzést, a mozgás pedig csökkenti az egészségügyi kockázatokat, feltölt energiával és kiváló stresszoldó. Ha egész évben heti 3-4 alkalommal sportol az ember, akkor kordában tudja tartani a téli időszak által feljövendő plusz kilókat!

3. Ne menj éhesen bevásárolni és írj bevásárló listát!

Észrevettem magamon, ha éhesen megyek vásárolni, akkor majdnem a bolt teljes készletével térek haza és sok olyan élelmiszer landol a kosaramban, amit a pillanat hevében vettem meg. Legyél tudatos, gondolkozz előre és írd össze, milyen ételekre van szükséged ahhoz, hogy formában maradj! Egy extra tipp, a készételeket felejtsd el!

4. Aludd ki magadat!

Amikor az ember kevesebbet alszik, a szervezete könnyebben raktároz illetve megnövekszik a szénhidrát-éhsége, hiszen valahonnan pótolni kell az éjszaka során elvesztett kalóriákat! Figyelj arra, hogy kialakítsd a napi rutinodat, melyben az edzés, táplálkozás mellett az alvásnak is kiemelt szerepet kell,hogy szánj!

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyok: My Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr9114228331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása