dm kedvencek X WAMP a design vásár közös kollaborációja

doboz3.jpg

December elején jelent meg a dm Magyarország legújabb kedvencek doboza, mely különlegessége, hogy a WAMP desiger vásár illetve egy magyar tervező működött közre a dobozok elkészülténél.

A box csupa hasznos terméket rejtett külső és a belső szépségünk megőrzése érdekében, a dm gondolt a bőrünkre, a hajunkra, a sminkünkre, sőt még egy magyar designer ékszert is elrejtett a dobozban. Az utóbbi meglepetés azért is remek mert hazánk számos kreatív tervezővel büszkélkedhet.

 A csomag tartalma:

  • Hair Clinic hajszépség kapszula
  • Love Beauty & Planet Blooming Colour vegán sampon
  • Love Beauty & Planet Bountiful Moisture vegán tusfürdő
  • Nivea Expert Micellás víz
  • trend IT UP High Shine ajakrúzs
  • trend IT UP N1 szemhéjpúder
  • Wilkinson Hydro Silk női borotva
  • Leanea karkötő

Hair Clinic hajszépség kapszula

A hajszerkezetet ásványi anyagokkal és vitaminokkal táplálja a búzacsíraolaj és aranyköleskivonat, így hozzájárulnak az egészséges szerkezet megtartásához.

Love Beauty & Planet Blooming Colour vegán sampon és Bountiful Moisture vegán tusfürdő

A cég a tudatos fogyasztás elkötelezett híve, formuláik olyan összetevőket tartalmaznak, melyek kizárólag igazoltan fenntartható forrásból származnak, flakonjak pedig 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek. A csomagban 2 termék is helyet kapott, a Blooming Colour vegán sampon murumuru vajat tartalmaz, melytől puha lesz a haj, a Bountiful Moisture vegán tusfürdőben pedig a murmur vaj mellett bulgáriai rózsa kivonat is van.

Nivea Expert Micellás víz

MicellAIR technológiával, száraz olajjal és fekete tea kivonattal készülő Nivea termék segít megfelelően eltávolítani még a vízálló sminket is, így alaposan tisztítja a bőrt.

trend IT UP High Shine ajakrúzs

A High Shine rúzs magasfényű, erősen pigmentált és éles kontúr jellemzi, az avokádóolajnak és a hialuronsav-golyócskáknak köszönhetően pedig rendkívül sima a textúrája, melyet enyhe vanília-kókusz-karamella ízzel bolondítottak meg.

trend IT UP N1 szemhéjpúder

A selymes trend IT UP szemhéjpúder 110-es árnyalata intenzív és ragyogó végeredményt varázsol a szemhéjakra. Könnyen felvihető és satírozható, ráadásul vegán termék.

Wilkinson Hydro Silk női borotva

A Hydro Silk termékeket alapvetően az érzékeny bőrű nőknek készítették, hiszen a magas koncentrátumú szérumnak köszönhetően hidratálja a bőrt, még a borotválkozás utáni akár két órával is.

Leanea karkötő

A doboz fénypontja nem más, mint a magyar designer, Cser Boglárka Johanna, a Leanea márka tervezőjének karkötője, melyet a nőiesség és a könnyed játékosság jellemzi. Minden darab kézzel készült, így minden karkötő egyedi.

A dobozzal, mint csomagolásában, mint pedig tartalmában teljesen meg voltam elégedve, a termékek hasznossága megkérdőjelezhetetlen mindennapjaink során. Annak, hogy egy hazai tervező által készített ékszert is elrejtettek a boksz-ban, kifejezetten örültem, hiszen így a még több ember fedezheti fel a magyar tervezők és ékszerkészítők kreatív termékeit!

 

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyok: My Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

pasztor_edina.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr7314446842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása