5 last minute karácsonyi Pop Up ötlet!

 5-karacsonyi-pop-up.jpg

Lassan itt a karácsony és biztosan vannak köztünk egy páran, akik lázasan törik a fejünket, de csak nem jön a szuper karácsonyi ajándékötlet. Nem kell aggódni, még van pár nap arra, hogy beszerezzék az ünnepi meglepetéseket. Aki kedveli a hazai tervezők által készített termékeket, annak hoztam 5 remek programot, ahol megtalálhatja a tökéletes ajándékot!

1. Adventi vásár napok az Openben!

Az Open Showroom meghosszabbított nyitvatartással várja december 21.-én, csütörtökön a karácsonyi ajándékot keresőket, 15 órától egészen 19 óráig. Ha szereted a hazai tervezők termékeit és szívesen lepnéd meg szeretteidet magyar termékkel mindenképpen látogass el! Csodákra lelhetsz!

Esemény ITT találod!

2. PUNCH Xmas

Szintén december 21.-én, csütörtökön egy másik magyar tervezőket felvonultató designer üzlet is várja a tökéletes ajándékra vágyókat, hogy Anna Daubner, Anna Amélie, Dorivisy, Lindamelinda és Vecsei Millinery műveivel kerülhessenek a fa alá.

Esemény: ITT találod!

3. Clique adventi vásár és origami workshop

Nincs is jobb, mint egy workshoppal egybekötött ajándékvásárlás, hiszen a kreativitásunk kiélése után még beszerezhetjük a hiányzó meglepetéseket szeretteinknek. Aki nem akar lemaradni, az látogasson el december 23.-án a Clinque Design Studioba, de el ne felejtsetek bejelentkezni, hogy biztosan maradjon hely a workhopon!

Esemény: ITT találod!

4. Ajándék Terminál

Az Ajándék Terminál pop-up design vásár négy évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy segítse a hazai tervezők munkáját, így minden karácsonykor egyre több és több magyar termék kerülhet a karácsonyfa alá. A hazai tervezők széles palettáját sorakoztatja fel az esemény, így mindenki könnyen megtalálhatja a szívéhez közel álló ajándékot!

Esemény: ITT találod!

5. Karácsonyi designer Pop up a La Masniban

Ha az utolsó pillanatra hagytad a vásárlást, vagy csak egy különleges kiegészítőre vágysz, akkor látogass el a La Masniban található Pop up-ra, ahol az alábbi tervezők termékei várnak: Szilas Rita, Brighty - home decoration, Folenta Design & Jewellery, Csermakdesign jewellery, Toboz Design, Donkidekor / Donkidecoration

Esemény: ITT találod!

 

Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr3713546161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása