A Szezám utca bohókás lakói szerepelnek a TOMS márka új cipő kollekcióján!

szezam.png

Mindenki jól ismeri a Szezám utca bohókás lakóit, akik már 50 éve segítenek a gyerekeknek világszerte okosabbá, erősebbé és kedvesebbé válni, így nem meglepő, hogy a TOMS márka legújabb kollekciója a népszerű mese szereplőit eleveníti fel.

Ahogy a márkától megszokhattuk, számos kapszula kollekciót dob évről-évre piacra és nem egyszer fordult már elő, hogy cipőkön mesefigurák szerepeltek. Ezúttal a Szezám utca kedves kis lakói, Elmo, Sütiszörny, Nagy Madár, Bert és Ernie figurái jelennek meg a vintage stílusú lábbeliken, melyek vidámak és kicsit hóbortosak, olyan imádnivaló részletekkel, mint a tollak, szőr, és fólia rátétek.

Természetesen minden cipő megvásárlása után a TOMS most is ad egy pár új cipőt egy rászoruló kisgyereknek. One for One. A The Street Collection egyes modelljei a PIG Shoes, a The Mayfair Selection és a Siesta Cipő üzleteiben elérhetőek limitált példányszámban.

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyokMy Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr8514660335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása