Schwarzkopf Professional- Blond Me - "A szőke forradalma"

    v3.jpg

v7.jpg

v4.jpg

v56.jpg

v1.jpg

Tinikorom óta festetem szőkére a frizurámat és tudom, hogy ez a szín mennyire megterhelő még egy egészséges haj számára is, így fokozott figyelmet fordítok az hajkoronám ápolására. A Schwarzkopf Professional - Blond Me termékcsaládja kifejezetten szőkéknek szól, a márka a technológia folyamatos fejlesztésével éri el, hogy az anyagok kímélőbbek és a színeredmények pedig tartósabbak legyenek. A Blond Me nagy előnye a szőkítő termékbe ágyazott védelem, az Advanced Bonding technológia, mely a világosítás során a kötéseket védi, a világosítást követően új kötéseket hoz létre és az otthoni hajápoló szolgáltatásban a kötések fenntartásáért felelős.

1.Keratin Restore Bonding maszk

Mélyen regeneráló pakolás, mely fenttartja a szőke színeredményt, helyreállítja a törkékeny, szőkített és festett haj belső szerkezetét, új kötéseket hoz létre a hajszerkezetben és javítja a haj fésülhetőségét.

2. Keratin Restore Bonding balzsam és sampon

A sampon gyengéden tísztít anélküll, hogy elnehezítené a hajfelületet, segít a hajszerkezet meggyengült részeinek megerősítésében, lággyá és kezelhetővé varázsolja a hajat és hidratáló Panthenol tartalmának köszönhetően egyensúlyba hozza a hajszerkezet természetes vízháztartását. A balzsam pedig védi és helyreállítja a szőkített és festett hajat és az optimális szőke hajfény érdekében lesimítja a porózus hajfelszínt.

3. Keartin Restore Bonding tisztító balzsam

A Schwarzkopf Professional márka egyik legizgalmasabb terméke a Keratin Restore Bonding tisztító balzsam, mely otthonunkba hozza a szalonszolgáltatást érzését. Kíméletesen tisztítja és ápolja a hajat egy lépésben, emellett segíti a hajszerkezet meggyengült részeinek megerősítését.

4. Shine elixír

Az elixír egyik legfontosabb feladata az ápoláson túl, hogy a hajnak luxus fényt biztosítson és selymes tapintásúvá varázsolja. Hajfényt fokozó részecskék és szilikon olaj tartalom miatt extra fényt és csillogást biztosít a hajnak.

A termékek és a BlondMe szolgáltatás a Blond Expert szalonokban elérhető. A szalonlistát ITT találjátok.

 

Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1413546047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása