Ami neked kacat, másnak érték!
A Játéksziget jótékonysági játékgyűjtést rendez a mélyszegénységben élőknek!

ami_neked_kacat_masnak_ertek.jpg

Az előző évekhez híven a Játéksziget ezúttal is segít a rászoruló gyerekeken adománygyűjtő akciójával, mely célja, hogy a mélyszegénységben illetve gyerekotthonokban élő családok gyerekei is játékokhoz juthassanak.

 

Mivel a legtöbb csemete játékai idővel megszaporodnak és felhalmozódnak a házban, így rengeteg olyan játék lehet a családoknál, amivel már a saját gyermek nem játszik, viszont adománynak tökéletes, hiszen ami valakinek kacat, másnak érték! Évente többször is érdemes a nem használt játékokat összegyűjtenünk, és eladományoznunk, melyben segít nekünk a Játéksziget és jótékonysági kampányának nagykövete, Lilu. 

Lilu látogatásairól készült kisfilmek üzenete: ami számunkra már értéktelenné vált, az hatalmas érték lehet a szegény sorsú gyerekek számára. Aki játékot ad, örömöt és egészséget is ad Játékot adományozni legalább annyira hasznos a rászoruló gyerekeknek, mint ruhát vagy élelmiszert. A játékkal egyben örömöt is adunk, sőt ennél még sokkal többet. A játék során fejlődnek a különféle mozgásos funkciók, az intelligencia, az érzelmi kifejezés, a szociális és társas viselkedés. A játék oldja a feszültséget, segít feldolgozni az életeseményeket, konfliktusokat. A játék tehát egy olyan érték, amely elengedhetetlen az egészséges testi és lelki éréshez!

jateksziget4.jpg

Novembertől Lilu is csatlakozott a nagyszabású jótékonysági kezdeményezéséhez, melynek keretében minden hónapban ellátogat egy gyermekotthonba vagy egy mélyszegénységben élő családhoz, ahol gyermekeket ajándékoz meg. Lilu látogatásairól készült kisfilmeken keresztül a Játéksziget arra szeretné felhívni a gyerekek és a szülők figyelmét, hogy ami számukra már értéktelenné vált, az mekkora érték lehet a szegény sorsú gyerekek számára. A Játéksziget arra ösztönzi a szülőket, hogy vonják be gyerekeiket a játékok adományozásába, hiszen ezzel megtanítják nekik a jótékonykodás fontosságát, illetve a gyerekek is aktívan részesülhetnek az érzésből: adni jó.

Az összefogáshoz Te is kellesz!

A Játéksziget segít új gazdát keresni a gyerekek megunt, megkímélt állapotú játékainak. Hozd be használt, jó állapotban lévő játékaidat a Játéksziget üzletekbe, hogy azokkal mosolyt varázsolhassunk a játék nélkül felnövő kisgyermekek arcára. Egy zacskónyi játékért cserébe 500 Ft értékű kupont ajándékozunk, melyet levásárolhatsz a Játéksziget boltok bármelyikében. Tanítsuk meg gyermekeinknek az adományozás fontosságát, tegyük lehetővé, hogy a játékok egy arra méltó ügyet támogassanak, és ezzel újra értékké váljanak a gyermekek életében!

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyokMy Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

pasztor_edina.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr6514367945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása