Karácsonyi workshop mustra!

Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a tematikus workshopok, a karácsonyi időszak pedig remek alkalom arra, hogy valami új és kreatív dolgot próbáljunk ki. Összeszedtem nektek 5 workshopot szerte a városban, ahova érdemes lehet jelentkezni.

1. Clique adventi vásár és üvegkert készítő workshop

A Clique Design Studio mindenkit szeretettel vár, aki szereti az adventi dekorációkat. Bubla Ági, a bublab márka megálmodójával készíthetnek a jelentkezők adventi üvegkertet és levéldíszes karika koszorút is. Kreativkodás közben pedig a hazai tervezők darabjait is megcsodálhatjátok, hiszen Konsanszky, Mandragora designDELACIER, : Vikman Anna - womenswear, Between, jkaposistyle darabjai is megtalálhatóak az üzletben.

Esemény: ITT

 

2. Újrahasznos bigyó workshop

A mai világban mindenkinek kutya kötelessége odafigyelni a környezetére, így minimálisra caökkenteni az öko-lábnyomunkat. Az újrahasznosítható divat szerelmesei számára remek lehetőség arra, hogy kiéljék a kreativitásukat a ház körül fellelhető műanyagokból, gyöngyökből és egyéb kacatoknak hitt csodákból.

Esemény: ITT

 

3. Karácsonyi Horgoló Workshop

A horgolás számomra mindig egy csodálatos, de egyben misztikus és megfoghatalan dolog volt, nem tudtam elképzelni, hogy két tű segítségével hogyan születhetnek magával ragadó formák. Viszont a bögrékért rajongok, így remek lehetőségnek tartom ezt a workshopot.

Esemény: ITT

4. Csúnya pulcsi workshop

Az utóbbi időben egyre népzserűbbek a karácsonyi pulcsik, a boltokat elárasztják az ünnepi díszbe öltöztetett darabok. De miért vennéd meg a fast fashion boltokban a kész árut, ha lehet egyedi és különleges darabod, amit kedvedre díszíthetsz? Ráadásul, ha nincsen a szerényben egy elfekvő darab, akkor a workshopon díj ellenében biztosítanak neked.

Esemény: ITT

 

5. Workshop - Üveglencsés ékszerkészítés

https://www.facebook.com/events/1760827834211145/

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr6113545463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása