A téli levesek közül örök klasszikusnak számít a sütőtök krémleves, hiszen tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és olyan egyéb vegyületekkel, amelyek hihetetlenül hasznosak a szervezetednek illetve - ami a sportoló hölgyek számára kiemelten fontos - magas a fehérjetartalma.
Hozzávalók:
- 1 kisebb sütőtök
- Kókusztej
- Méz
- Szerecsendió
- Bors
Elkészítés:
A sütőtököt az előmelegített sütőben nagyjából 45 perc alatt megsütjük, majd kimagozzuk, húsát pedig egy lábasba tesszük. Leturmixoljuk, aztán elkezdjük melegíteni miközben lassan csorgatjuk hozzá a kókusztejet. Mikor már az állaga leves szerű, akkor adjuk hozzá szerecsendiót, mézet illetve ízlés szerint megborsozzuk. Én jobban szeretem, ha az édes íz dominál, de aki a fűszeresebb ízeket szereti, az bátran használjon több szerecsendiót!
KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!
Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_
Facebook is aktív vagyok: My Sweetest Heaven
Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! - My Sweetest Heaven
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.