Sütőtök krémleves chia maggal

fullsizerender.jpeg

A téli levesek közül örök klasszikusnak számít a sütőtök krémleves, hiszen tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és olyan egyéb vegyületekkel, amelyek hihetetlenül hasznosak a szervezetednek illetve - ami a sportoló hölgyek számára kiemelten fontos - magas a fehérjetartalma.

Hozzávalók:

  • 1 kisebb sütőtök
  • Kókusztej
  • Méz
  • Szerecsendió
  • Bors

Elkészítés:

A sütőtököt az előmelegített sütőben nagyjából 45 perc alatt megsütjük, majd kimagozzuk, húsát pedig egy lábasba tesszük. Leturmixoljuk, aztán elkezdjük melegíteni miközben lassan csorgatjuk hozzá a kókusztejet. Mikor már az állaga leves szerű, akkor adjuk hozzá szerecsendiót, mézet illetve ízlés szerint megborsozzuk. Én jobban szeretem, ha az édes íz dominál, de aki a fűszeresebb ízeket szereti, az bátran használjon több szerecsendiót!

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyokMy Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

pasztoredina.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr5514487894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása