Adj hazait karácsonyra!
Támogasd a magyar tervezőket!

adj_magyar_tervezo_altal_keszitett_darabot_karacsonyra_1.jpg

Sokan vannak, akik az utolsó napokra hagyják a karácsonyi ajándékokat, aztán pánikba esve rohangálnak egyik boltból a másikba. A karácsony a nyugalomról és a harmóniáról szól, nem kell megijedni, ha még nem lett meg a tökéletes ajándék szerettünknek, inkább gondolkozzunk el rajta, mire vágyhat.

Az én Jézuskám minden évben hoz valamit, amit magyar tervezőik készítettek, ezzel is támogatva a hazai tehetségeket. A legjobb ilyenkor, ha kimegyünk a WAMP design vásárra, ahol rengeteg designer termék közül választhatunk. Ebben az összeállításban hoztam nektek pár márkát, akinek a termékeit szívesen látnám a fa alatt!

 

Héria Enamel

Az ékszerek azok az ajándékok, melyeknek a legtöbb hölgy örül, hiszen egy személyre szóló darab mindenki szívét megmelengeti. Ékszerek közül is érdemes egyedi darabokat választani, a Héria Enamel márka kínálatában pedig nagy számmal fellelhetőek az izgalmas darabok. Különleges formavilág és színvilág jellemző a különböző fülbevalókra, nyakláncokra.

Doripopp

A márka egyedi bicikli kosár huzatokat gyárt, ötvözve a divatosságot a praktikummal. Számos huzat közül lehet választani, egyedi mintákkal és formavilággal. A biciklis sport kedvelői és a divat szerelmesei számára tökéletes ajándék!

Strings

A mai világban a legtöbb ember laptopon dolgozik, amit napi szinten cipel magával a munkába, így elengedhetetlen egy olyan laptoptáska, ami minden igényt kielégít. A márka célja, hogy praktikus darabokat készítsen, melyet különbözőképpen lehet viselni. A táskák sokzsebesek, így az apró dolgainkat is eltudjuk benne helyezni, időt spórolva, hogy utána keresgélni kelljen. 

Sulyan Design

A márka erőssége abban áll, hogy termékei többféleképpen viselhetőek és variálhatóak. Egy sál megvásárlásával számos kombinációhoz juthatunk hozzá, így kedvünk szerint variálhatjuk.

 

KÖVESS AZ ALÁBBI FELÜLETEKEN IS!

Ha pedig még több inspirációra vágysz, megtalálsz Instagramon: pasztoredina_

Facebook is aktív vagyokMy Sweetest Heaven

Vagy akár feliratkozhatsz a Youtube csatornámra is! -  My Sweetest Heaven

pasztor_edina.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1014508094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása