Vidám színekkel és egzotikus mintákkal hódít a Kazar tavaszi-nyári kollekciója!

Az idei tavaszi-nyári kollekció az igazi belevalós csajoknak kedvez, hiszen a kínálatban vidám színek, nőies vonalak és izgalmas minták hódítanak. A fagyi színek, mint a pasztell lila és égszínkék mellett erős és vibráló árnyalatú darabok is jelen vannak a kínálatban.

 

Nemrégiben meghívást kaptam a Kazar márka 2018-as tavaszi-nyári kollekció bemutatójának sajtóeseményére, ahol személyesen is megcsodálhattam az újdonságokat. A pop art stílusjegyei erőteljesen inspirálták a kollekciót, ugyanis számos modellen megjelennek egzotikus printelt motívumok, a táskákat hímzés dobja fel, a cipők sarkán pedig még egy-egy papagáj is feltűnik megidézve a trópusokat a városi dzsungelben. A nőies darabok mellett megjelenik a sportosabb vonal is, balerinák, papucscipők és tornacipők is helyet kaptak a polcokon illetve a tavaly nagy slágere, a mules is. A kollekció nagy előnye, hogy a táskák, cipők és övek remekül kombinálhatóak egymással, így könnyen kialakítható egy harmonikus szett.

 

Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr7913820244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása