5 fitness applikáció, ami maximálisan támogatja a bikini alak elérését!

progress_reports_must_be_submitted_to_the_executive_team_by_the_end_of_every_month_starting_this_july_2020_the_project_must_be_completed_before_theyear_ends_1.jpg

Lassan nyakukon a bikini-szezon, így nem árt extra erőbedobással készülni a nyári időszakra. A megfelelő forma elérése összetett feladat és egy kis plusz segítség mindig jól jön, ezért összegyűjtöttem nektek a legjobb fitness applikációkat, hogy könnyebb legyen az álomalak elérése. Vigyázzunk, a programok nem fogják helyettünk elvégezni az edzéseket csak egy alapot adnak a fejlődésünknek!

 

1. Water Your Body

A napi vízmennyiség elfogyasztása számos ember számára jelent nehézséget, sokan este döbbenek rá, hogy alig ittak 1-2 pohárral a nap folyamán. Mivel a testünk mintegy hatvan százaléka víz, így a dehidratáció hatására romolhat a hangulatunk, csökkenhet az energiaszintünk, fáradtabbak és ingerlékenyebbek lehetünk. A megfelelő mennyiség betartására született meg a Water Your Body applikáció, melyen nyomon követhetjük, hogy mennyi vizet ittunk, sőt jelez, ha le kell gurítanunk a következő pohárral. 

 

2. Sweat - Kayla Itsines

Ha még nem hallottál Kayla Itsines nevéről, akkor van mit bepótolnod! Az alkalmazáson belül elérhetőek különböző edzésprogramok, melyek remekül támogatják a fejlődést, hiszen a funkcionális gyakorlatokra a testünk gyorsan reagál és látványosabb eredményeket érhetünk el. A bibi csak az, hogy az applikáció igazán hasznos részei fizetősek!


img_3910.jpg

 

3. Make my plate 

A diéta alatt elengedhetetlen, hogy az étkezésünkre is odafigyeljünk, így jól jön egy applikáció, ahol követhetjük, mit is kellene elfogyasztanunk. Az applikációban rengeteg lehetőséget találunk attól függően, hogy milyen diétát szeretnénk folytatni, továbbá megtanulhatjuk, milyen ételekből álljanak az étkezéseink és megnézhetjük, mennyi tápanyagot tartalmaznak egyes fogások. A recepteket tekintve is bőven akad variáció.

 

4. MyFitnessPal

Ez az applikáció szintén az étkezések megtervezése terén lehet a legjobban a használója segítségére, hiszen az alkalmazás rendelkezik a legnagyobb ételadatbázissal, illetve különféle ételek vonalkódjait felismerve mutatja meg a tápértéküket és ami a legjobb, hogy közel 50 más fitneszeszközzel és alkalmazással is kompatibilis! Kell ennél több?

 

5. Moves

Egy szuper aktivitás mérő applikáció, mely egyfajta edzésnapló is. A nap végén megnézheted, hogy mennyi kalóriát is égettél el!

 

Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr3913725702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása