Hozzávalók (2 főre):
- 250 gramm csirke
- 200 ml tejszín
- curry fűszerkeverék
- só, bors
- 1 csésze rizs
- fél fej vöröshagyma
A hagymát apróra vágom, majd megdinsztelem, közben pedig előkészítem a csirkét. A mellet feldarabolom, ha megfőtt a hagyma, akkor hozzáadom és fehéredésig pirítom. Ekkor kerülnek bele a fűszerek, a só és a bors, meg persze a curry. Mivel kedvelem a curryt, ezért nem fukarkodok vele, bőven megszórom a csirkét. Ha átfőtt, hozzáadom a tejszínt és még pár percig kevergetem, majd lehúzom a tűzről, ezzel pedig már el is készült. Az ételt barna rizzsel tálalom.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.