Milyen férfira vágyik egy erős és független nő?

desktop.jpg

Mivel társas lények vagyunk, így minden embernek szüksége van arra, hogy szerethessen és, hogy viszont szeressék, az már viszont egyáltalán nem mindegy, hogy ez milyen formában történik meg. Egy erős és független nőnek nem könnyű a párkeresés folyamata, hiszen tapasztalataira hagyatkozva számos elvárást épít fel magában.

Sok ember számára az egyik legfontosabb érték a bizalom, ami olyan, mint egy lufi, messze száll, de egy rossz mozdulat és könnyen kipukkadhat. A bizalom a kapcsolatok alapja, hiszen, ha bízol a másikban, nem fogsz neki ugrani, amikor csak este 10-kor lép be az ajtón, elhiszed, hogy sokáig dolgozott és még véletlenül sem jut eszedbe olyan tévképzet, biztos mással töltötte az időt. A bizalom nélkül hamar felüti a fejét a kis zöld szörnyeteg, amely könnyen lerombolhatja még a legbiztosabbnak hitt párkapcsolatot is.

Fontos még továbbá az egzisztencia, a férfi törekedjen a fejlődésre, haladjon az önmegvalósítás felé és rendelkezzen biztos anyagi háttérrel. A nőkben is genetikailag kódolva van a fajfenntartás ösztöne, így tudat alatt vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik mellett biztonságban érzik magukat és odafigyelnek rájuk. A figyelem a tisztelet jele, hiszen a férfi elég időt szán arra, hogy például megjegyezze melyik a kedvenc virágod, hogyan iszod a kávédat vagy olyan apróságokra is emlékszik, mi volt az első háziállatod neve. Lényeges, hogy az odafigyelés kölcsönös legyen, a férfinak is szüksége van ezekre az apró pillanatokra.

Mi lányok, nők, anyák szeretünk nevetni és szeretjük, ha megnevettetnek minket, így előszeretettel keressük azon férfiak társaságát, akik megfelelő humorral állnak az élethez. A humor az, ami átsegít minket a szürke hétköznapokon, jól esik napközben vagy este egy-egy poénnal elütni a feszülté tevő dolgokat, hiszen ha megpróbáljuk más szemszögből nézni, már nem is tűnik annyira vészesnek. A humorhoz pedig szorosan kapcsolódik, hogy a párunk egyben a barátunk is legyen, hiszen fontos az, hogy úgy érezzük, mindent megbeszélhetünk vele, legyen szó egy kis csip-csup dologról vagy éppen valami komoly döntési helyzetről. Ne csak örömünkben, bánatunkban is fordulhassunk hozzá, hallgasson meg és álljon mellettünk, hiszen egy férfi ettől lesz igazi társ.

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr7813112042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása