Fotók egy része: Virágh Marcell
Nemrégiben az a megtiszteltetés ért, hogy a Bacardi italmárkának köszönhetően részt vehettem a Sziget Fesztiválon. A fesztivált megelőzően egy zártkörű esemény keretein belül megismerhettük a nyár sláger koktéljait illetve a meghívott vendégek kipróbálhatták magukat bártender szerepben is. Elsőre azt gondolná az ember, milyen könnyű egy-egy koktélt elkészíteni, ám ennél sokkal összetettebb a feladat. Még olyan egyszerűnek tűnő receptet is, mint például a Mojito, nagyon hamar el lehet rontani, ha nem megfelelő a hozzávaló aránya. Az esemény után nagy meglepetéskét ért, hogy hivatalosak lettünk a CASA BACARDI impozáns bulihelyszínére a Sziget Fesztiválon. Minden évben szívesen megyek a Szigetre, hiszen ez az egyik kedvencem hazai fesztiválom sokszínűsége és nemzetközi színvonala miatt, így külön öröm volt a számomra, hogy idén is részt vehettem rajta a Bacardi csapatának köszönhetően. Egy biztos, emlékezetes egy buli volt számomra és nem lehet elég hálás érte!
Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:
- Instagram: pasztoredina_
- Facebook: My Sweetest Heaven by Pasztor Edina
- Youtube: My Sweetest Heaven
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.