Mit viselj a vizsgákon?


Megint elérkezett egy újabb vizsgaidőszak, mely sok tanulással, kávéval és éjszakázással jár. A megfelelő tudás elsajátítása mellett az sem hátrány, ha előre megtervezzük a vizsgázó szettünket. 


Ez azért is fontos, mert sokan az utolsó pillanatban döntik el, hogy miben jelennek meg a másnapi vizsgán. Nem az a legjobb, ha reggel döbbenünk rá, hogy nincsen üvegszálú harisnyánk vagy éppen koszos a blúzunk. Érdemes hát előre gondolkozni, így megspóroljuk magunknak az extra izgulást.

/Blúz: Mango 5995 Forint  / Szoknya: H&M 5990 Forint / Szemüveg: Clarie's 1990 Forint 
Cipő: H&M 5990 Forint / Nyaklánc: Chill Earrings 1990 Forint /


A megfelelő ruha önbizalommal tölt el ezért is kell rá kellő figyelmet fordítani. Mindig adjuk meg a kellő tiszteletet az öltözékünkkel, hiszen a tanárok is megadják nekünk. Sok ruhadarab közül választhatunk, ha vizsgázni megyünk. Az egyik legmegszokottabb női viselet a kosztüm. Ezzel biztos nem lövünk mellé, kivéve, ha harisnyát elfelejtjük felvenni. A kosztüm alá érdemes egy egyszerű fehér blúzt húzni, a lábunkat pedig magas sarkú cipőbe bújtatni. Ha egy kicsit meg szeretnénk spékelni az öltözékünket, akkor egy 0 dioptriás szemüveget is felvehetünk, ezzel is erősítve az eminens diák összképet.

/ Blézer: F&F 8500 Forint / Nadrág: F&F 5490 Forint / Blúz: Zara 9995 Forint / Táska:
Mango 6995 Forint / Karkötő: Chill Earrings 1590 Forint / Cipő: F&F 7500 Forint


Idén újra begyűrözött a 70-es évek ikonikus darabja, a nadrágkosztüm. A maszkulin vonal még erősebben jelenik meg a divat világban, mint eddig bármikor. Ha nadrágkosztümöt választunk, részesítsük előnyben a fekete és sötétkék színű darabokat, hiszen ezek illenek legjobban az alkalomhoz. A férfias hatást megtörhetjük egy egyszerű magas sarkú cipővel de.

 / Blúz: H&M 3990 Forint / Szoknya: H&M 8990 Forint / Cipő: F&F 5490 Forint / Táska: Mango 6995 Forint / Karkötő: Chill Earrings 1990 Forint / Fülbevaló: Chill Earrings 1490 Forint /


Aki nem szeretne konzervatívan öltözködni, annak jó választás lehet egy izgalmasabb szabású blúz, mellé pedig egy csinos (nem mini) szoknya. Arra figyeljünk oda, hogy az outfitünk ne legyen túl kihívó, hiszen ezzel pont ellentétes hatást válthatunk ki a vizsgáztatóból (főleg ha nővel van dolgunk). Egy térdig érő ceruza szoknya remekül kombinálható egy fordos, csipkés blúzzal. Az ékszerekben is inkább a visszafogottabb darabot részesítsük előnyben, az lebegjen a szemünk előtt, hogy jobb, ha a vizsgabiztos a szemünkbe néz és nem a nyakunkon lévő statement nyakláncunk vonja el a figyelmét.

http://pasztoredina.blog.hu/media/image/imported/2015-05-25/13545651/addthis_widget.js#pubid=ra-5373247605194b6e

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1213545651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbi (Beauty & Glamour Blog) 2015.05.26. 19:31:38

Én inkább örülnék azoknak a helyébe, akiknek nincs szükségük szemüvegre, divatból hordani egy szemüveget szerintem butaság. Egyébként tetszenek az összeállítások :)
süti beállítások módosítása