Melyik évszaktípusba tartozol? - Nyár

Cikksorozatunk első részében a tavasz típusú hölgyek legfőbb jellemzőivel ismerkedhettünk meg, most pedig már előre vetítve vágyainkat, a nyár típusú hölgyek következnek. Mi jut eszünkbe a nyárról? Fagyi, hullámzó tenger, színpompás gyümölcsök, édesség, homokos tengerpart. 



Hajuk 

A nyár típusú hölgyek kiskori világosszőke haja felnőttként sötétebb árnyaltba csap át. A közép szőke nőknél gyakori, hogy napfényben vöröses csillogása van a hajuknak. melyet egy olyan festékanyag okoz, amely majdnem minden közép-európai embernél előtűnik ilyenkor. A legtöbb ilyen típusú hölgy hajszíne a hamvas szőke mellett ezüstös és szürkés árnyalatú is lehet.


Bőrük 

A nyár típusúak bőrszíne teljesen más mint a tavasz hölgyeké, inkább hideg tónusú, hiszen kékes árnyalatú a sárgás helyett. Gyakran jelennek meg szeplők és anyajegyek a bőrükön, melyek inkább világos színűek. Barnulás szempontjából igen szerencsések, hiszen könnyen meglátszik rajtuk a napozás jótékony utóhatása.


Szemük

Szürkéskék, szürkészöld, világosbarna szemszín a legjellemzőbb erre a típusra, mely remek összhangban van a hajuk színével. Tekintetük néha ridegnek tűnhet, de ez csupán szemük színe okozza. 


Színeik

A nyár típusú hölgyek színei semmiképpen sem a sötét árnyalatok, hanem inkább a fagyi- és pasztellbe hajló tónusok. Amikkel biztosra mehettek: hamuszürke, babakék, törtfehér, liláskék, halvány rózsaszín. Ezekkel az árnyalatokkal növelhetik eleganciájukat.




http://pasztoredina.blog.hu/media/image/imported/2015-03-16/13545627/addthis_widget.js#pubid=ra-5373247605194b6e

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr4413545627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása