DM Beauty Workshop a Writer's Villában!
Bemutatkoztak a drogéria márkái!

Nemrégiben a DM márka által szervezett Beauty Workshopon vettem részt, ahol megismerkedtem a drogérialáncban kapható termékekkel. Rengeteg márka képviseltette magát, ott volt többek között Scholl, Bomb Cosmetics, Fa, Dr. Organic, Bourjois, DOVE, Interherb, Kneipp és Barnängen is.

Be kell vallanom, jó pár sajtóeseményen jártam már, de ez volt az egyik legizgalmasabb mind közül a színes és változatos programoknak köszönhetően. Már maga a helyszínválasztás is remek volt, hiszen a rendvénynek a The Writer's Villa adott otthont Buda szívében. A villa, jellegéből adódóan bőven rendelkezett szobákkal, melyekben a márkaspecifikus mini-workshopokat helyezték el a szervezők. Volt, ahol bőrápolással kapcsolatos kvízt lehetett kitölteni, máshol megalkothattuk a saját bőrradírunkat vagy beléphetünk egy varázslatos párizsi világba, ahol a sminkek kerültek középpontba. A 3 emeletes villa minden egyes szobája izgalmakat rejtett, úgy éreztem magamat, mint Alice Csodaországban, hiszen bármerre fordultam, újdonságok hada vett körbe. Kedvelem a kreatív sajtóeseményeket, ahol a márkákkal való ismerkedés játékos formában történik, így sokkal több információ ragad meg az emlékezetemben és hasznosul a későbbiekben.

 

Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr7613898124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása