Back to the future

dsc_0640j dsc_0611j dsc_0642j uj-mappa dsc_0654j dsc_0616j dsc_0661j dsc_0590jdsc_0601jdsc_0599j xasdfdFotó: Rebeka Bottka Photography

|Body: Tezenis | Szoknya: Intimissimi | Karkötő, fülbevaló: The Naan Design | Táska: Marie Anne Design | Cipő: F&F|

Valahol messze, a távoli jövőben... Kezdődhetne így is ez a történet, de még nem írunk 2050-et. Sokszor elgondolkozom azon, vajon milyen lesz a jövő? Mi vár ránk? Hogyan telnek majd napjaink? Vajon a fejlődésünk milyen szinteket ér el? Bár egy divatblogger számára inkább az a legfontosabb kérdés, hogy pár pár évtized múlva vajon mi lesz a divat az öltözködés terén? Néhány napja néztem meg a Vissza a jövőbe című klasszikust, mely a egyik kedvenc filmem. A 80-as években elképzelt modern világ még közel sem tart ott, mint, ahogy akkor felépítették, hiszen a filmben a kocsik még nem az aszfalton közlekednek, nincsen gombnyomára extra méretűre dagadó pizza és lebegő gördeszka sem (bár a világító cipő egy ideje meghódította a külföldi piacot). Ez az elképzelt jövőkép inspirálta az outfitemet, múlt, jelen és jövő egyesül ebben a képsorozatban.

Dina11

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr5613545973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Look of the month – Szeptember | Miss Loren 2016.10.01. 11:47:26

[…] szett is a magas-derekú szoknyával és a csipkeberakásokkal. Erről a lookról többet My Sweetest Heaven oldalán […]
süti beállítások módosítása