Ismerd meg a magyar tervezők tavaszi kollekcióit! - 6. rész

Úgy tűnik ebben a szezonban a magyar tervezők is merészebbek lettek, hiszen jó pár tavaszi -nyár kollekcióban izgalmas formákat és anyagokat találunk. Íme újabb öt tehetséges magyar tervező, akik nem félnek a szabásvonalakkal kísérletezni. 

Dora Robar
"A kollekcióm inspirációs forrása a '30-as évek voltak, így a bohó elegancia jellemző a teljes kollekcióra. Anyagválasztásban a fényesebb anyagokra esett a választásom, ami ezt a korszakot méltán tükrözi, s így még különlegesebbé válnak a ruhák tőle. A kollekció darabjait egy csajokkal töltött villás reggelihez, de egy esti bulihoz épp úgy fel lehet venni, így mindenki megtalálja a kedvenc darabját!" Nálam az abszolút kedvenc a kék ruha, mely karján kék csipke díszítés található. 


Pakamé
Elegáns, letisztult vonalvezetés, nőies formák, ez jellemzi a Pakamé tavaszi-nyári kollekcióját. A ruhákon a kék különböző árnyalatai jelennek meg, ám a praktikum sem elhanyagolható szempont. Kifordítható mellény, body mely egyben fürdőruha is és az örök Pakamé darab, a mellény is visszatér. 


OpenUp
Az OpenUp márka tavaszi darabajit a tengerek és óceánok világa és az emberiség ahhoz fűződő viszonya inspirálta.  A kollekció saját tervezésű mintavilágát a tengerekben élő temérdek halfaj inspirálta. A halrajok dinamikusan feltűnő, majd szertefoszló grafikái reflektálnak egy nagyon fontos ember által előidézett problémára, a tengerek túlhalászására, melynek csökkentése mindannyiunk érdeke.


GALLA
A márkát átjárja a távol-keleti nagyvárosok hangulata, ahol a toronyházak közt trópusi fák hozzák élénk színű virágaikat és ahol a legmodernebb technológia találkozik az érintetlen, vad természettel. A klasszikus formavilág mellett izgalmas megoldásokkal ellátott ruhadarabok is helyet kaptam a kollekcióban.


Eosine
Egyszerű, letisztult geometriai formák és látványos anyagok jelennek meg az Eosine tavaszi-nyári kollekciójában. A jól ismert fazonok is helyet kaptak ebben a szezonban, ilyen a clutch mely kapott egy  fogót, így még kényelmesebb viseletté válik. 



A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1013545879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása