Hogyan kombináld a magyar designer termékeket a fast fashion boltok kínálatával?

Sokan még nem elég bátrak ahhoz, hogy talpig hazai designer cuccokba bújjanak. Pedig ennek is megvan az előnye, a magyar tervezők roppantul kreatívak, jó anyagokkal dolgoznak és a hiedelemmel ellentétben kedvező áron is adják a termékeiket. Ha még csak most kacsingatsz a haza designer piac felé, akkor ebből a cikkből megtudhatod, hogy kombináld őket a fast fashion üzletek kínálatával.

Az magyar tervezők darabjai igen sokszínűek és minden alkalomra találsz magadnak valót. Ha éppen különleges kedvedben vagy és valami egyedit viselnél, akkor mindenképpen a Pleasure is Pretty márka kiegészítői közül válassz. Az hologram anyagú fülbevalók igazán felejthetetlenné teszik az outfitedet.

/ Napszemüveg: Mango 2795 Forint / Fülbevaló: Pleasure is Pretty / Táska: Pleasure is Pretty / Ruha: H&M 9990 Forint


Aki a geometrikus minták híve, az az ANTRÉ-nál biztos megtalálja azt, amire vágyik. A képen látható crop toppal remek monokróm összeállítást tervezhetünk meg, csupán fekete és fehér kiegészítőket vegyünk fel mellé. A márka a természetes összetevők híve, így ruhái pamutból készülnek, mely plusz pont. 

/Felső: Antré / Táska: Mango 12995 Forint / Cipő: Mango 9995 Forint / Napszemüveg: H&M 1790 Forint


A modern hippi kisasszonyok legjobb választása Cakó márka ezen ruhája. A brand tavaszi-nyári kollekció inspirációjának alapja Emil Nolde, német expresszionista festő alkotásai voltak. Anyaghasználatban a lágy, nőies anyagokra fókuszál, a tervezőnő főleg muszlin anyaggal dolgozik, így még egy nyári napon is könnyed viselet lehet. 

/ Cipő: H&M 9490 Forint / Napszemüveg: Mango 6995 Forint / Ruha: Cakó / Táska: Mango 9 995 Forint


Idén a lila minden árnyalata a trendi színek közé tartozik, így bártan viseljük. Ha nagyon bevállalósak vagyunk, kombináljuk citromsárgával, ám ha a visszafogott vonalon szeretnénk mozogni, akkor fehérrel vagy feketével érvényesül a legjobban. A képen látható Marie Anne Design táska bőrből készült és a tervezőnő maga varrta. Ez már egy nagy előny a fast fashion boltokban kapható táskákhoz képet. 


/ Táska: Marie Anne Design / Cipő: H&M 9990 Forint / Mellény: F&F 7500 Forint / Fülbevaló: F&F 1990 Forint / Napszemüveg: Mango 5595 Forint /



A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr3413545683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása