H.R.V.T - Store Opening

Eszterrel, a Shine on silver bloggerével elnéztünk pár divattal kapcsolatos eseményre. Elsőnek a Modart divatbemutatóján jártunk, melynek a Hello Baby Bar adott otthont. A bemutató bővelkedett tehetséges divattervezőkben, melyeket majd nektek is be fogok mutatni. Ezután siettünk tovább a Hajós utcába, ahol a H.R.V.T. hazai desiger márka bolt megnyitója volt. 


http://pasztoredina.blog.hu/media/image/imported/2015-06-16/13545639/addthis_widget.js#pubid=ra-5373247605194b6e
Az Operához érve láttuk, hogy a bolt igen picike, hiszen az utcafronton folyt maga a megnyitó. Pozitívan tapasztaltuk, hogy rengeteg ember volt kíváncsi a márkára. Annyian voltak, hogy alig tudtunk bemenni a boltba, hogy körülnézzünk. Ennek ellenére sikerült pár képet készítenem, de eldöntöttem, hogy még menni fogok egy kört, jobban meg szeretném nézni a rucikat úgy is, hogy nem kell tolakodni. 










A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr7213545639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása