Melyik évszaktípusba tartozol? - Tél

A sorozat befejező részéhez jutottunk, hiszen eddig megmutattam nektek a tavasz, nyár és az ősz típusú hölgyek legjellemzőbb tulajdonságait és ha az évszakok szerint megyünk tovább, akkor bizony a tél típus következik. A tél típusra gyakran mondják, hogy olyan, mint Hófehérke, hiszen porcelán bőrét sötét hajkorona keretezi. 

Bőr

Bőrük gyakran kékes árnyalatú, arcszínűk sápadt, porcelánszerű és áttetsző. A bőrszín a nagyon fehértől a sápadt sárgáson át a világos olívaszínig változhat s bár sosem rózsás, szeplők azért lehetnek rajta. Náluk a Nap sem fejti ki náluk jótékony hatását, hiszen nehezen barnulnak. A tél típusú hölgyek másik felének bőre- ha még mindig a meséknél tartunk, gondoljunk csak Jázminra - kreol színben pompázik nyáron.


Haj 

Főleg a sötét árnyalatok jellemzőek a tél típus hajkoronájára. Kékesfekete, mélyfekete, barnásfekete vagy csak simán sötétbarna is lehet. Hiába sötét az alapszínűk, a nyár típushoz hasonlóan egy kis hamvasság mindig van a hajukban, ám náluk inkább ezüstösen csillog és nem arany árnyalatba hajlik.


Szem 

A szemszín lehet tiszta kék, mélyzöld, sötétbarna, mogyorószínű vagy szürke illetve jellemző még az írisz körüli szürke gyűrű, erőteljes szivárványhártya. Mindig feltűnő és ragyogó, így ha valaki mélyen a szemükbe néz, rögtön elcsábul. 


Színek

A tél típusú hölgyek színpalettája a nagyon világos, hideg színektől a közepesen sötét és nagyon sötét árnyalatokig terjed. Ne zárkózzanak el a színektől, hiszen ennek a típusnak állnak kétségkívül a legjobban az élénk, hangsúlyos árnyalatok. Továbbá nem ajánlott a tompa, árnyalt hideg szín vagy a meleg, mint a narancs, a rozsdavörös, a sárgászöld és a barna.



http://pasztoredina.blog.hu/media/image/imported/2015-03-30/13545619/addthis_widget.js#pubid=ra-5373247605194b6e

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr2313545619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása