Celeni X PAF - kollekció bemutató

Kedden hivatalos voltam Celeni X PAF kollekció bemutatójára a Keleti Károly úton lévő Art Salonba. Sajnos Mimivel késve érkeztünk, így a nagy tömeg leghátulján voltunk kénytelenek megállni. Már az esemény facebook oldalán felhívták a figyelmünket arra, hogy ez egy különleges rendezvény lesz. Hát így is volt.


Egyre sűrűbben fordulok meg olyan eseményeken, melyben több művészeti ág keveredik egymással. Celeni és PAFkollaborációja is messzemenőkig ilyen volt, hiszen itt a divattervezés és a festészet közös nevezőre hozása által született egy csoda. Az esemény fő motívuma azt volt, mikor Pintér András Ferenc (PAF) egy kifeszített vásznon lévő ruhát a nagyközönség előtt lefestett egy fuvola előadás kíséretében. Ez azért is volt érdekes és izgalmas is egyben, mert a Celeni tavaszi-nyári kollekciója olyan, mintha lefröcskölték volna festékkel. A természetes anyagokat megkoronázza ez a mintázat. Mikor véget ért ez a kis performance, belibbent a képbe Balsai Móni színésznő virágkoszorúval a fején és felvette az elkészült alkotást. Sajnos apró termetem miatt a leghátsó sorból csak okostelefonok és ipadek segítségével láttam az előadást, így képeket se tudtam róla készíteni. Oh, a kulináris élvezetekről most sem feledkeztek meg, hiszen a süteményeket Raj Ráhel szolgáltatta, az est ital felelőse pedig a jól megszokott Hungária Pezsgő volt. Még egy gondolatot engedjetek meg, nagyon örülök, hogy mostanság olyan kollekció bemutatókon vehettem részt, melyek művészeti tartalommal voltak átitatva. Remélem a jövőben még több izgalmas performancet láthatok a különböző divateseményeken.








  










http://pasztoredina.blog.hu/media/image/imported/2015-03-11/13545553/addthis_widget.js#pubid=ra-5373247605194b6e

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1613545553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása