Marie Claire Fashion Days - 2. nap

Ezzel a cikkel kicsit elmaradtam mert a Belgiumba utaztam. Amint hazaértem tanulhattam, hiszen már lassan belecsúszunk a vizsgaidőszakba, így kicsit megszaporodtak a dolgaim. Az előző cikkemben már leírtam, hogy részt vettem a szakmai napon, amit nagyon élveztem. Ebben pedig a szombati napról fogok nektek beszámolni, ahova minden divatimádó ellátogathatott.

Olyan fél 1 körül értem a rendezvény helyszínére, ahol akkor már nem volt külön sajtós bejárat, így a főbejáraton mentem be én is. Beérve a terembe az első, ami kiszúrtam az volt, hogy alig sétálgatott egy-egy ember. Gondoltam, majd délután úgy is többen leszünk. Ahogy jobban körülnéztem, láttam, hogy eltűntek az italos pultok, ott lehetett előző nap koktél kérni. Ilyen rendezvényeken szokott lenni víz kitéve, ez most sajnos elmaradt. Pár hostessel találkoztam, akik Jana teát osztogattak, igaz 1 decis pohárban. Szerencsére nekem sikerült tőlük üveges vizet kérnem, mert marad pár darab, így nem maradtam szomjan. Már fél 1-kor elkezdődött az első divatbemutató, a KREA kortárs művészeti iskola tanulóinak a munkásságát mutatta be. Bőven láttam szép darabok, bár ezen nem csodálkozom, hiszen a KREA-s tanulók nagyon profik a tervezésben. Mikor az utolsó modell is végigment a kifutón én is elindultam az első emeletre, hiszen a következő bemutató csak fél óra múlva kezdődött Az első emeleten voltak a workshopok. Rengeteg kiállító jött el izgalmas játékokkal és nyereményekkel. Mi is kipróbáltunk egyet-kettőt. Az egyiknél kellett csinálni egy képet és elküldeni nekik emailben, cserébe választhattunk a körömlakkok közül egyet vagy ehettünk egy muffint. Egész nap voltak előadások, a workshopok után mi is beültünk egyre. Meglepve tapasztaltuk, hogy pont kifogunk egy interaktív előadást. Az elején egy stylist beszélt arról, hogyan rendszerezzük a ruháinkat, mi az amiből feltételül be kell szereznünk egy darabot és, hogy mit csináljunk a már nem használt dolgainkkal. Ezután az önként jelentkezőket 5 csoportra osztották. A feladat az volt, hogy bizonyos témák alapján kellett outfitet összeválogatni. A mi csoportunknak egy munkahelyi öltözetet kellett összeállítania. Szeretem a kreatív feladatok, főleg ahol ruhákkal dolgozhatok. Az előadás után már csak a kifutó mellett ültem, hiszen lassanként kezdtek szállingózni az emberek a terembe. Elfoglaltunk egy remek kis helyet, ahonnan jó képeket tudtunk készíteni. Sajnos 5 óránál tovább nem tudtam maradni, mert este a saját szülinapi bulimra voltam hivatalos. De ezalatt a két nap alatt nagyon kellemes emlékekkel tértem haza. Már alig várom, hogy jövőre is ott legyek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1613545531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi Vrg 2014.11.29. 15:48:43

Remélem, jövőre én is el tudok menni. Amúgy nagyon jó ez a fehér blézer!

MySweetest Heaven 2014.12.01. 08:32:38

Köszönöm. :) Szerintem mindenképpen menj el, mert ez egy színvonalas rendezvény.
süti beállítások módosítása