Őszi cipő mustra a VICES-nél!

desktop4-1.jpg

desktop2.jpg

desktop5-2.jpg

 

1.fekete flitteres cipő (ITT) / 2. pasztell rózsaszín cipő (ITT) / 3. bordó cipő (ITT)

Az ősz az egyik kedvenc évszakom, hiszen a természet csodás változásai mellett az öltözködésben is beköszönt a sokszínűség és harmónia. Fontos számomra, hogy egy cipő ne csak szép és izgalmas legyen, hanem a gyártó is törekedjen a maximális minőségre. A lengyel VICES Shoes olyan cipők gyártását végzi, amelyek magas minőséget, megbízhatóságot képviselnek, ugyanakkor nyomon követi az aktuális divat trendeket és ezek alapján kínál cipőket, a termékek forgalmazását pedig itthon a Shoebazaar.eu bonyolítja.

Az ősz beköszöntével szépen-lassan előkerülnek a szekrényünkből a melegebb és sötétebb árnyalatú darabok, de a tavasszal előszeretettel viselt pasztell árnyalatokat sem kell elhagynunk, hiszen egy fagyi színű sportcipő kalappal és sállal kombinálva a hidegebb évszakban is mutatós. Ha valaki a klasszikus elegancia híve, akkor a minimalista stílust képviselő fekete és fehér árnyalatú darabokat érdemes párosítani és mivel a cipő az öltözékünk éke, így célszerű az egyszerű szettünket egy izgalmasabb darabbal feldobni. A flitteres és csillogós cipők igazi adu ászok, hiszen nem csak a mindennapi öltözködésben állják meg a helyüket, hanem egy eseményre is kiváló választás lehet. A csizmák tekintetében én a hosszabb fazonok híve vagyok, ebből is széles a színskála, az ősz igazi színe pedig számomra a bordó. Egy hosszított csizma remekül mutat egy kötött kardigánnal és egy extrémebb táskával, így télen is megtartva nőies eleganciánkat.

 

Ha tetszett a cikk, az alábbi felületeken is megtalálsz:

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr1513546117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása