Bakancslista - avagy hova utaznék szívesen

Egyre erősebben érzem, hogy utaznom kell, világot látni, új emberekkel ismerkedni, új kultúrákat felfedezni. Ez lassan a mániává válik, hiszen naponta bújom az utazással foglalkozó oldalakat, weblapokat. Úgy gondoltam, összeszedem nektek az álom nyaralásaimat.

1. Maldív szigetek
Az utazási bakancslistám első helyén a Maldív szigetek áll. Egy ideje gyűjtöm a szigetről készült képeket és megbabonázva nézegetem őket. A fehér homok, a csodálatos türkiz árnyalatú víz, néha azon kapom magamat, hogy fejben már a szigeteken iszom a kókuszkoktélt és vízbe lógatom a lábamat.


2. Marokkó
Marokkó újonnan került fel a listámra, de azóta erős vágyat érzek arra, hogy eljussak az országba. Szeretem, ha a pihenésen túl kulturális adottságokkal is bír egy ország és Marokkóban van bőven látnivaló. A bazárok mellett (ahonnan soha nem bírnék kikeveredni), királyi paloták, pálmafával tarkított utak, izgalmas sikátorok, ahol eldugott kis kávézók várják az oda látogatókat. Kell ennél több?


3. Nepál


India


Írország


Thaiföld

Egyiptom

A bejegyzés trackback címe:

https://pasztoredina.blog.hu/api/trackback/id/tr2613545431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása